5 FARKLI ÜLKEDE 2-3 AYLIK EVSLER

Standart

Kişisel Gelişim

Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleri kapsamında beş farklı ülkeye toplam 12 gönüllü gönderilecektir.

Başvurmak isteyen gençler (18-30 yaş arası) fotoğraflı özgeçmişlerini ve motivasyon mektuplarını (niçin gitmek istediklerini belirten) nigdeevs@gmail.com ve muratozel@nigde.edu.tr adreslerine eposta ile 29 Temmuz 2014, saat 17.00’ye kadar göndermelidirler. Adayların özgeçmişlerinde katılmak istedikleri proje adını, gitmek istedikleri ülkeleri ve tarihleri belirtmeleri zorunludur.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdadır:

1. Yeşil pasaport sahibi olanlar veya yeşil pasaport alabilecek durumda olanlar durumlarını özgeçmişlerinde belirtmelidirler. 

2. Ön değerlendirme ve seçimler CV ve Motivasyon mektupları üzerinden yapılacaktır. Sonuçlar başvuranlara e-posta yoluyla bildirilecektir. Motivasyon mektubu için bir standart bulunmamaktadır.

3. Lütfen özgeçmiş ve motivasyon mektubunuzu aynı dosyada birleştirerek word veya pdf formatında ve dosya adı Ad_Soyad olacak şekilde tek dosya şeklinde gönderiniz.  

4. Yurtdışında çıkış ve dönüş tarihleri kesin olmayıp vize ve resmi tatil gibi nedenlerden dolayı değişiklikler olabilmektedir.

7. Projeye 18-30 yaş arasında gençler başvurabilmekte olup öğrenci olmaları gerekmemektedir. 

8. Yabancı dil bilmek bir zorunluluk olmayıp, konuşabilen adaylar avantajlı olabileceklerdir.  

9. Avrupa Gönüllü Hizmeti ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkte bulunmaktadır:

http://www.ua.gov.tr/docs/gen%C3%A7lik-program%C4%B1/40_soruda_agh.pdf?sfvrsn=0

10. Her türlü soru için nigdeevs@gmail.com adresine email gönderilebilir.

1

5 FARKLI ÜLKEDE 2-3 AYLIK EVSLER” için bir yanıt

YORUMLAR